Klanttevredenheid
9
Wouter & Frank (Radio Veronica)

Wil je Wouter & Frank (Radio Veronica) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter & Frank (Radio Veronica) voor een evenement.

Biografie Wouter & Frank (Radio Veronica)

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof hebben dinsdagavond al hun laatste uitzendingen op NPO Radio 2 gemaakt. Het duo presenteerde gezamenlijk het programma Het platenpaleis, dat normaliter alleen door Van ’t Hof wordt gemaakt. Daarvoor was Van der Goes nog solo te horen met Wout2Day.

Maandag onthulde deze site dat Van der Goes en Van ‘t Hof naar Radio Veronica vertrekken. Ook Radio 10-dj Gerard Ekdom verhuist naar die zender. Van der Goes en Van ‘t Hof gaan op Veronica de middagshow maken. Wanneer zij precies beginnen, is nog onbekend.
Van der Goes was sinds september 2014 te horen op Radio 2. Al die tijd maakte hij naast enkele andere shows het dagelijkse programma Wout2Day voor KRO-NCRV. Samen met Van ‘t Hof maakte hij het vrijdagmiddagprogramma Wout & Frank. Van ‘t Hof kreeg in 2015 voor BNNVara zijn eerste programma op Radio 2. De dj was momenteel ook te horen in de zondagnacht met de Soul Night.

Wouter & Frank (Radio Veronica) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wouter & Frank boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wouter & Frank (Radio Veronica)

Wouter & Frank (Radio Veronica) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wouter & Frank (Radio Veronica)
Wouter & Frank (Radio Veronica)
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095