Klanttevredenheid
9

Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken, Wolter Kroes inhuren

Viking Entertainment is sinds jaar en dag specialist in het boeken van artiesten. Veel artiesten hebben inmiddels zelfs de stap gemaakt en zich aangesloten bij ons kantoor waardoor zij exclusief bij Viking Entertainment te boeken zijn. Daarnaast zijn enkele coverbands, die wij exclusief in onze stal hebben, naast hun vaste band, vaak vaste begeleidingsband van veel artiesten.

Het team van Viking Entertainment is dagelijks bezig met het leggen van contacten en het sluiten van contracten tussen u als opdrachtgever en bekende en minder bekende artiesten. Een opdracht welke dus in veel gevallen expertise vereist wanneer het gaat om de juiste adviezen over waar welke artiest het beste tot zijn of haar recht zou kunnen komen. Het adviseren van 'een artiest op maat', zo zou u onze expertise door jarenlange ervaring dan ook gerust mogen noemen.

Een rasartiest als Wolter Kroes boeken is inmiddels een taak die wij graag op ons nemen omdat Wolter Kroes inhuren gelijk staat aan een meer dan spetterend optreden. Wilt u verzekerd zijn van een artiest die zich meer dan 100% waarmaakt tijdens een optreden dan garanderen wij u dat Wolter Kroes boeken staat voor een meer dan geslaagd optreden. Wij als team van Viking Entertainment zijn dan ook blij wanneer u besluit tot Wolter Kroes inhuren en trots dat wij de contacten mogen leggen tussen u en een rasartiest als Wolter Kroes. Wanneer u daarnaast ook nog voor een live begeleidingsorkest kiest bent u bij ons aan het juiste adres en zijn wij u graag van dienst.    

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095