Klanttevredenheid
9
Vuurkunstenaar

Wil je Vuurkunstenaar boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vuurkunstenaar voor een evenement.

Biografie Vuurkunstenaar

PASSIE VOOR VUUR
Voor een onvergetelijke unieke beleving kies je voor een vuurkunstenaar! De beleving van vuur is er voor elke behoefte en wens van verwonderen. Van een interactieve vuurtheatervoorstelling, Halloween vuurtheater, stuntshow tot een vuur fotoshoot, workshop vuurspuwen, vuurlopen, vuur veiligheidstrainingen en spelvorm in de stijl van Expeditie Robinson.

VUUR = BELEVING
In een interactief vuurshow strijden Martin & Thomas vuurspuwend tegen elkaar met groot, groter tot de allergrootste vlammen! Wie is uiteindelijk de beste vuurspuwer? De vuurspuwers blijven elkaar bespotten, treiteren en uitlachen maar dagen elkaar op een leuke manier uit. Na het vuurspuwen op elkaars zijn schilden, vuurspuwen over Martin zelf en in de brand steken van Thomas gaan de twee strijders samen vuurspuwen…. moraal: samen is leuker dan alleen!

HALLOWEEN VUURTHEATER
Een magiër heeft een onsterfelijke vampier gevangen genomen voor zijn experimenten  om de sterfelijkheid van de vampier te testen. Scherpe voorwerpen waaronder zwaarden tot een volledige verbranding passeren de revue en om de show een goede cooling down te geven wordt deze afgesloten met ijs voor het gewenste resultaat een bevroren dode vampier!

Vuurkunstenaar boeken doe je bij Viking Entertainment!

Een vuurkunstenaar boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze vuuract. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Vuurkunstenaar
Vuurkunstenaar
Vuurkunstenaar
Vuurkunstenaar

Vuurkunstenaar boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vuurkunstenaar
Vuurkunstenaar
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095