Klanttevredenheid
9
Violist Danielle

Wil je Violist Danielle boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Violist Danielle voor een evenement.

Biografie Violist Danielle

Nadat Danielle in 2010 als eerste elektrisch violiste ooit deelnam aan Holland’s got Talent ging haar muzikale carrière in een sneltreinvaart. Na een jaar in een elektrisch vioolduo in Zuid-Frankrijk, sloot zij zich aan bij The Exclusive Strings waarmee ze nu inmiddels al 8 jaar wereldwijd vele podia bestijgt. Danielle speelde in de band Kovacs en won daarmee een Radio 6 Soul & Jazz Award, de 3FM award, een prestigieuze Edison en EBBA Award en een gouden plaat. Danielle is thuis in veel verschillende stijlen, zo is ze naast o.a. Dance en Pop ook zeer actief in Ierse muziek met de band Acting the Maggot waarmee ze in binnen- en buitenland tourt. Danielle speelde met o.a. Michael Bublé, Jeroen van der Boom, Haevn, Rob Dekay, DJ La Fuente en Mr. Probz en ze speelde aftershows en supports voor Pearl Jam, Bryan Ferry, One Republic en Robbie Williams.

Wat kunt u verwachten 
Danielle is één brok dynamiek op het podium. Ze speelt vol overgave en improviseert met de DJ en muzikanten, maar geeft ook diverse solo optredens weg. Daarnaast schroomt zij niet om met haar draadloze viool de zaal te betreden en tussen de gasten een interactief optreden te geven. Interactie en plezier staat centraal!

Muziek Genre 
Dance, Pop, House, Deephouse, Lounge, Disco, Funk, Club, Klassiek, Iers, Commercieel en Allround

Top 3 specialiteiten 
Bedrijfsevenement, Club(avond) en Bruiloft

Aanvullende mogelijkheden 
Danielle kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. Ook is Danielle te boeken voor een huwelijksceremonie en andere bijzondere aangelegenheden.

Bijzonderheden 
Danielle maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties 
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Violist Danielle boeken doe je bij Viking Entertainment!

Violist Danielle boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Violist Danielle boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Violist Danielle
Violist Danielle
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095