Klanttevredenheid
9
Vincent Hopmans

Wil je Vincent Hopmans boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vincent Hopmans voor een evenement.

Biografie Vincent Hopmans

Vincent Hopmans is een uniek talent met een enorm hart voor de horeca. De rol van barman heeft hij jarenlang professioneel gespeeld tot hij besluit om de deur van zijn kroeg voor de laatste keer dicht te slaan. Dit Multi talent uit Tilburg is presentator van evenementen en feesten. Daarnaast  is Vincent ook de ideale man voor de verbale omlijsting van een leuk, attractief en interactief spel.

Vincent Boeken

Vincent is ook humor en animatie. Een leuke ontvangst-act tijdens de entree, een uitzwaai-act op het eind van de avond, een opvallende verschijning tijdens uw feest, borrel of beurs. De mogelijkheden zijn oneindig. Een act op maat? Ook dat is met de creativiteit, flexibiliteit en energie van Vincent geen enkel probleem. Vincent is creatief gezien niet in een hokje te plaatsen en dat maakt hem zo multi-inzetbaar.

Vincent Hopmans boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vincent boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze opvallende verschijning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Vincent Hopmans

Vincent Hopmans boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vincent Hopmans
Vincent Hopmans
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095