Klanttevredenheid
9
Tommy Thompson

Wil je Tommy Thompson boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tommy Thompson voor een evenement.

Biografie Tommy Thompson

Tommy's eerste kennismaking met muziek begon op jonge leeftijd als klarinettist in een filharmonisch orkest. Toen hij nog heel jong was wist hij al dat hij saxofoon wilde spelen en toen hij de klarinet goed onder de knie had begon hij aan tenorsaxofoon.

Hij heeft met verschillende bandjes hier in Nederland en elders in de wereld gespeeld. In 1994 werkte Tommy mee aan een theater/muziek programma in Duitsland. Het project was bedoeld om op een speelse manier de jeugd te bereiken met stichtelijke liedjes en rap. Tommy deed dit samen met een Duitse collega. Tijdens dit project leerde hij zingen, drummen en saxofoon spelen tegelijk.

In 1995 startte Thompson's solo carrière. Aanvankelijk treedt hij op aan het begin van het evenement en verwelkomt hij de gasten op gepaste wijze met zijn saxofoon. Soms zelfs verkleedt als oude jazz muzikant. 

In het begin van dit programma speelde Tommy nog akoestisch, maar al snel breidde het programma zich uit, en gaat hij het versterkt doen. Hij maakt zijn eigen orkestbanden en begeleid dit op de saxofoon. Vele mensen zagen hem aldus optreden tijdens de opening van het plaza winkelcentrum op Schiphol. In korte tijd veranderde het programma. Speelde hij aanvankelijk nog tijdens de inloop van het evenement, dit werd al gauw een aantal keren een half uur. Hij combineert hierbij zang en saxofoon.

Inmiddels is Tommy Thompson uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige artiesten die zowel voor een zeer klein gezelschap van dertig mensen als voor honderden en soms duizenden mensen een fantastische sfeer weet neer te zetten. Zijn optredens zijn dan ook een onvergetelijke happening.
 

Tommy Thompson boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tommy Thompson boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tommy Thompson
Tommy Thompson

Tommy Thompson boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tommy Thompson
Tommy Thompson
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095