Klanttevredenheid
9

Tijdsloten

Beste ondernemer,

Mag uw zaak per 1 juni weer open maar heeft u nog geen idee hoe u de toestroom aan gasten kunt reguleren? Viking Entertainment heeft hiervoor dè oplossing. Kosteloos! Omdat er voor verschillende sectoren per 1 juni de coronamaatregelen worden versoepeld is er behoefte aan een reserveringssysteem.Zie onderstaande tekst van de website van de Rijksoverheid:

• In de bus, tram, metro en trein is een mondkapje verplicht. Reis alleen met de bus, tram, metro en trein als u echt moet.
• Voortgezet onderwijs gaat open.
• Terrassen mogen weer open.
• Restaurants en cafés gaan open voor maximaal 30 personen. Bezoekers moeten eerst reserveren.
• Bioscopen gaan open voor maximaal 30 personen. Bezoekers moeten van tevoren een kaartje kopen.
• Theaters en concertzalen gaan open voor maximaal 30 personen. Bezoekers moeten eerst een kaartje kopen.
• Museums gaan open. Bezoekers moeten van tevoren een kaartje kopen.Wat biedt het reserveren via Viking Entertainment:

U stelt eenvoudig een maximaal aantal gasten in waardoor u nooit meer dan het toegestane aantal bezoekers ontvangt. Hiermee kan de gast, bijvoorbeeld op uw website of Facebookpagina, zien of hij nog op een bepaalde datum en op een bepaalde tijd welkom is in uw gelegenheid.
De gast ontvangt zelfs voor het bezoek de door de overheid opgestelde corona vragenlijst. Als ondernemer voldoet u zo aan de nieuwe regels van de overheid.

Kort samengevat:
• Uw gast komt niet voor niets naar uw gelegenheid. Hij weet van tevoren of er plaats is op het gewenste tijdstip op de gewenste datum;
• U als ondernemer heeft controle op het aantal bezoekers. Het reserveren werkt volautomatisch. Is een tijdstip vol kan er niet meer gereserveerd worden. Het systeem geeft dan een tijdstip aan dat wél mogelijk is. U kunt zich zo richten op zaken die uw volle aandacht vragen.

In deze moeilijke tijden biedt Viking Entertainment dit systeem gratis aan ondernemers aan, zonder verdere verplichtingen. Neem vrijblijvend contact op via:

telefoon: 0413 296 095 email: info@vikingentertainment.nl
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095