Klanttevredenheid
9
The Sunclub

Wil je The Sunclub boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Sunclub voor een evenement.

Biografie The Sunclub

Wil je The Sunclub boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Sunclub voor een evenement.

Biografie The Sunclub


Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van “FIËSTA” van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een echte House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband, The Sunclub, inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd.De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. In de zomer van 2003 bestormde The Sunclub opnieuw overal ter wereld de hitlijsten met "SUMMERJAM 2003" Inmiddels een dance – klassieker die maarliefst 9 weken in Nederland op nummer 1 stond! The Sunclub is helemaal terug "live on stage".

In een spetterende live -act, komen naast hun eigen hitsuccessen ook andere knallers van (zomerse) hits voorbij.  Door de jarenlange ervaring weet The Sunclub inmiddels wat het is om de zaalgeheel door het dak te laten knallen. Fiësta 4 ever is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen!

Kortom; THE SUNCLUB FIËSTA 4 EVER!!!!

The Sunclub boeken doe je bij Viking Entertainment!


The Sunclub boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

The Sunclub boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Sunclub boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Sunclub boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Sunclub
The Sunclub
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095