Klanttevredenheid
9

Wil je The Sherry's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Sherry's voor een evenement.

Biografie The Sherry's

The Sherry’s!

Het party-power-trio uit het exotische Nijmegen.
Met Sher als charismatische diva, Wouter als goedlachse energiebron en Pelle als de beweeglijke casanova, deinzen ze voor geen enkel feestje terug. 
Alles kan, alles mag. Met meer dan 1200 liedjes in het repertoire en altijd een plekje op het podium voor gastmuzikanten en improvisatie, zal Sher nooit twee keer dezelfde show voorschotelen. Elk optreden is anders, het publiek mag, indien gewenst, een groot deel van de show bepalen maar een gigantisch feest zal het sowieso worden.

Met dit trio krijg je Sher op leadzang, toetsen en akoestische gitaar. 
Pelle op backing vocals en gitaar. 
En, samen met Wouter op backing vocals en ritme sectie, krijg je een gevarieerd en feestelijk programma waarbij ze regelmatig leunen op de muzieksmaak en participatie van het publiek. 

Sher’s trademark is ongetwijfeld haar diepe, soulvolle stem waardoor ieder nummer een extra laagje krijgt, maar ze heeft vooral de gezellige en schaamteloze interactie met het publiek tot een ware kunst verheven. Regelmatig zul je worden uitgelokt tot meezingen, dansen, glitterdouches, polonaises, shotjes drinken en andere gekkigheden, niemand blijft gespaard. 

Sher heeft oa in 2017 de prijs voor beste kampvuuract gewonnen en was winnaar van het Nijmeegse songfestival. 
In 2018 is ze door De Gelderlander uitgeroepen tot “De ster van de vierdaagsefeesten Nijmegen” en recordhoudster meeste optredens in een week, namelijk 22. 

In het verleden kon je The Sherry’s al vinden als support- of gastmuzikant bij meerdere artiesten zoals: Baby Blue, De Dijk, Blöf, Navarone, Judy Blank en vele anderen. 
The Sherry’s hebben, met rond de 200 optredens per jaar, al op de meest uiteenlopende locaties gestaan zoals de Vierdaagsefeesten Nijmegen, De dag van het levenslied, Koningsdag Arnhem, Tivoli winterstage, Landelijk COC songfestival Groningen, Luxor Arnhem, De Pul Uden, BMX festival Papendal en ontelbare, andere wonderlijke plekken.
En, je zult The Sherry’s vaak erop uit zien trekken naar meer uitheemse locaties aangezien ze regelmatig de eer hebben om in het buitenland te spelen met terugkerende, spetterende shows in oa Egypte, Australië, Curaçao, Bonaire, Duitsland en België, maar daar vertellem ze natuurlijk graag alles over tijdens en na de shows. 

Ieder podium is weer een nieuwe, prettige, uitdaging voor deze drie knotsgekke en ervaren muzikanten en alle soorten feesten en gelegenheden worden met 6 enthousiaste handen aangegrepen.
Kroegen, pleinen, bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten, de reünie van de bingoclub, de verjaardag van je cavia, noem het maar op en The Sherry’s zullen jouw fuif nog net iets feestelijker maken!
 

The Sherry's boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Sherry's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Sherry's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Sherry's
The Sherry's
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095