Klanttevredenheid
9

Party Captains boek je bij Viking

Mitch Kerstens is geboren op 1 juli 1995 & woonachtig in Etten-Leur. Van jongs af aan was het ook duidelijk Dat Mitch erg veel van muziek hield.  In 2011 kwam Mitch bij de carnavals zender Baronie tv waar hij anno 2015 nog steeds werkzaam is als tv presentator. Daarnaast is hij ook begonnen met een solo carrière. The Party Captains waren geboren. In 2015 brachten ze het nummer van top tot teen uit wat maar liefst 80.000 x is bekeken op YouTube, en waar vele exemplaren verkocht van zijn. Op 12 December kwam hun nieuwe nummer uit '' Tante Mien '' In 2016 Koos Tommy Lips voor zijn solo Carrière & stopte met The Party Captains.
 
Door de vele reacties van fans besloot Mitch niet te stoppen en opzoek te gaan naar een nieuw scheepsmaatje. Jurgen rennen werd toegevoegd bij The party captains en zo vormt hij nu het nieuwe gezicht. Sinds 2017 is deze act niet meer te onderscheiden van andere acts, zo zijn alle nummers gemaakt in de style van The Party Captains met een botenmedley. De succes formule is geboren!
 
The Party Captains zorgen voor 150% feest garantie!!!!!

Party Captains boeken – Exclusief bij Viking Entertainment
Party Captains boeken doe je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Party Captains boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095