Klanttevredenheid
9
The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband

Wil je The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband voor een evenement.

Biografie The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband

Nile Rodgers Dance Dance Tributeband - LET’S FREAK OUT
Velen herkennen de naam misschien niet, maar vergis je niet: de muziek van Nile Rodgers is wereldberoemd! Als gitarist, producer, componist en arrangeur heeft hij meer dan 100 miljoen albums verkocht, en er gaat bijna geen dag voorbij dat je zijn muziek niet voorbij hoort komen!

Stap binnen in de wereld van de "Nile Rodgers Dance Dance Tributeband", een energieke formatie bestaande uit tien doorgewinterde muzikanten die stuk voor stuk geïnspireerd zijn door het onweerstaanbare R&B, aanstekelijke Disco en onmiskenbare Funk, verspreid door niemand minder dan de legendarische Mr. Nile Rodgers. Als pionier van de disco, gitaarvirtuoos en muziekproducent scoorde hij hit na hit met zijn iconische band CHIC. Niet alleen dat, hij schreef en produceerde ook voor grootheden als Sister Sledge, Diana Ross, Madonna, David Bowie, Daft Punk, Duran Duran en nog vele anderen. Hij staat niet voor niets bekend als "The Hitmaker".

"Nile Rodgers Dance Dance Tributeband" brengt een eerbetoon aan deze legende. Al zijn tijdloze hits passeren de revue, herkenbaar voor meerdere generaties. Als een ode aan "The Hitmaker" zelf, met als doel eenieder te infecteren met het disco-virus...

Are you ready to Freak Out? 
Bereid je voor om te dansen met onze 90 minuten durende non-stop show waarbij stilstaan geen optie is. Als uw locatie of organisatie een podium heeft voor dit muzikale spektakel, neem dan direct contact op!

The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Nile Rodgers Dance Dance Tribute Band boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband boeken?

EUR Prijs v.a. € 4795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband
The Nile Rodgers Dance Dance Tributeband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095