Klanttevredenheid
9
The Firm

Wil je The Firm boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Firm voor een evenement.

Biografie The Firm

Dacht je dat alleen superhelden overdag een andere leven leidden dan in de nacht? Meet de mannen van THE FIRM: Lawyers by day, Artist by night. Overdag de jongens die je aan je ouders voorstelt, 's avonds breken ze de hele tent af. Maar zeg zelf, hoe boos kun je worden op iemand die in pak je huis sloopt?

THE FIRM verwelkomt je in het absurdste kantoor ooit: de dansvloer is de werkplek, losgaan is de voornaamste taak, alles moet kunnen! De mannen nemen je met een ongeëvenaarde energie mee langs de beste Hip-Hop, New Vibes, Edits, House, Afro en Trap. Dit lieten ze live al zien bij festivals als We Are Electric, Solar, Parels van de Stad, Vunzige Deuntjes, bij clubshows door heel Nederland én in voorprogramma's van 6ix9ine, Jazzy Jeff en Bokoesam. Met het eigen feestconcept THE FIRM als thuisbasis wordt de wereld stukje bij beetje ingelijfd THE FIRM. 

The Firm boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Firm boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Firm boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Firm
The Firm
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095