Klanttevredenheid
9
The Boogie Dogs

Wil je The Boogie Dogs boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Boogie Dogs voor een evenement.

Biografie The Boogie Dogs

Brand new old school rock 'n roll
 
The Boogie Dogs timmeren hard aan de weg en vermaken ook uw publiek graag met swingende, dansbare muziek zoals dat sinds de jaren ‘50 wordt gemaakt met bas, drums, gitaar en piano. Waarbij ook recenter werk van o.a. ZZ Top en E.L.O. in een old school jasje wordt gebracht. Zoals gezongen wordt in “Like Rock & Roll”: Everybody is breaking up but we are here to stay.
De bezetting: Cees Verhoogt op drums, Victor van Piggelen op gitaar, Ron Benning op bas/zang en Daniël Bethlem op piano/zang.

The Boogie Dogs volgden in 2011 de roemruchte Jetcats op met hetzelfde recept: Jerry Lee Lewis style rock ‘n roll met wat uitstapjes naar rockabilly, country en een verdwaalde ballad. De band is gewild bij liefhebbers maar verrast ook een breed publiek op kermissen en dorpsfeesten.
Waar een grapje met een meezinger en vooral gezellig contact met de belangstellenden voor een geslaagd evenement zorgen.

Ook bruiloften en partijen zijn geen probleem, niet in de laatste plaats omdat de helft van de band sinds 2001 in all-round duo 2 For The Show speelt. Een combinatie met dit duo is ook mogelijk. Op besloten feesten wordt de pauzemuziek verzorgd door de band waarbij afgeweken kan worden van rock ‘n roll. Voor ieder wat wils.
 

The Boogie Dogs boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Boogie Dogs boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Boogie Dogs
The Boogie Dogs
The Boogie Dogs

The Boogie Dogs boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Boogie Dogs
The Boogie Dogs
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095