Klanttevredenheid
9
Sudesh Roman

Wil je Sudesh Roman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sudesh Roman voor een evenement.

Biografie Sudesh Roman

Tijdens zijn jeugd ontwikkelt Sudesh zijn gevoel  voor intuïtie en passie voor verwondering. Als vanzelf verdiept hij zich  daarop in het bedenken van kleine wonderen.

Van kleine wonderen naar grote magie
Aangemoedigd  en begeleid door collega-goochelaars leert Sudesh meer dan goochelen  alleen: het vertonen van een ogenschijnlijk simpel trucje is natuurlijk  niet zomaar iets. Elk effect staat namelijk voor een heus mirakel, dat  behalve schoon en mooi uitgevoerd ook nog eens tot ieders verbeelding  moet spreken. In de loop der jaren groeide Sudesh in zijn persoonlijke  filosofie, die in de aloude kunstvorm nog altijd wordt toegepast. Het is  net toveren…

Goochelen blijft een van de belangrijkste aspecten  van goochelaar Sudesh Roman's leven. 'Een dag niet gegoocheld is een dag niet geleefd!'  Onder dit motto mocht hij al duizenden mensen vermaken met zijn magische  vaardigheden. Voorzien van een vlotte babbel en gewapend met wat maar  voor handen is, laat hij ogen zien wat ze niet kunnen geloven. En dat  voor een ieder die het wil aanschouwen, want groot of klein publiek,  kinderen of volwassen, families of bedrijven; dat maakt goochelaar Sudesh Roman niet uit.  Hij heeft een passie voor mensen en voelt zich overal als een vis in  het water.

Nationale doorbraak
In  februari 2010 maakt ook televisiekijkend Nederland kennis met goochelaar Sudesh Roman,  door zijn deelname aan het veelbesproken programma 'De nieuwe Uri  Geller.' Hij debuteert met een complexe auditieact waarin hij in een  handomdraai geblinddoekt de beruchte Rubik's Cube tot een goed einde brengt en tegelijkertijd ook nog eens persoonlijke  details van zijn vrijwilliger onthult. Na talloze hoogtepunten,  waaronder het laten zien hoe hij luchtbellen kan kristalliseren, bereikt  Sudesh uiteindelijk de finale, waarin hij zijn diepste geheim onthult:  het huilen van een parel.

Vanaf april 2011 speelt goochelaar Sudesh Roman samen  met internationale artiesten de sterren van de hemel met een speciale  act in het American Circustheater in Attractie- en Vakantiepark  Slagharen. Zijn magiëract verwonderde reeds tienduizenden harten en  velen zullen nog volgen.

Goochelaar Sudesh Roman
Sudesh Roman mentalist en goochelaar: de ogen van deze magical entertainer gaan twinkelen zodra hij u rond mag leiden in zijn magische universum.  Op onnavolgbare wijze schenkt hij uw ogen de mooiste wondertjes. Goochelaar Sudesh Roman's  optredens vormen een unieke combinatie van stand-up comedy en  goochelen. Geen hoge hoeden dus of duiven en konijnen, maar new style magic. Als geen ander verstaat goochelaar Sudesh Roman de kunst om zijn publiek te bespelen en te vervoeren. Als bij toverslag…

Deze charmante, creatieve en representatieve  goochelaar maakt van iedere gebeurtenis een veelbesproken magische  belevenis en is overal inzetbaar.

 

Sudesh Roman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sudesh Roman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sudesh Roman
Sudesh Roman
Sudesh Roman

Sudesh Roman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sudesh Roman
Sudesh Roman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095