Klanttevredenheid
9
Sophie Straat Boeken

Wil je Sophie Straat boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sophie Straat voor een evenement.

Biografie Sophie Straat

De Nederlandsche volkszangeres Sophie Straat groeide eind jaren 90 op in de voormalige volksbuurt, maar inmiddels gegentrificeerd, de Pijp.

Tegenwoordig schrijft Straat, samen met haar compagnon Wieger, over de effecten van gentrificatie in Amsterdam. In haar liederen krijg je een kijkje in de levens van de groene bakfiets eigenaar, de Zuidas werker en het net naar Amsterdam Noord verhuisde kind. Naast haar iconische rol als vertolker van het levenslied, is Straat kunstenaar en maakt zij sociaal geëngageerd werk.

Sophie Straat maakte een bliksemstart van haar carrière mee. Ze won een Edison in de categorie ‘Hollands’ voor haar debuutalbum ’ T is niet mijn Schuld’, ze speelde het voorprogramma van André Hazes Jr. in de Ziggo Dome en haar levensliederen verzamelden inmiddels meer dan twee miljoen streams. Sophie Straat is binnen no-time de onbetwiste koningin van een nieuwe generatie protestzangers gebleken.

Sophie Straat boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sophie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sophie Straat Boeken
Sophie Straat Boeken
Sophie Straat Boeken

Sophie Straat Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sophie Straat Boeken
Sophie Straat Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095