Klanttevredenheid
9
Session

Wil je Session boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Session voor een evenement.

Biografie Session

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), veel interactie met het publiek, de verlichte decorstukken én de mega led videowall is dit dé show van NL! Een optreden van SESSION is ‘high energy’, dansbaar, interactief, trendy maar vooral: een feest! Kortom: SESSION zorgt voor de beste show die er in coverland te vinden is!

De bezetting van SESSION bestaat uit 3 vocalisten (1 zanger en 2 zangeressen), een 4-koppige ritmesectie en (optioneel en aanbevolen) 2 blazers. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijke show neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende NL artiesten.

Neem anders even een kijkje op de website of Facebook voor een impressie van de band!

Session boeken doe je bij Viking Entertainment!

Session boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Session
Session
Session
Session

Session boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Session
Session
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095