Klanttevredenheid
9
Saxofoniste Yvonne

Wil je Saxofoniste Yvonne boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Saxofoniste Yvonne voor een evenement.

Biografie Saxofoniste Yvonne

Yvonne begon op 13 jarige leeftijd uit liefde voor bigbandmuziek met saxofoon spelen. Ze studeerde aan het conservatorium van Frankfurt Saxofoon lichte muziek. Vier jaar later kwam ze naar Nederland om haar studie af te ronden aan het Amsterdams Conservatorium met als extra bijvakken dwarsfluit en klarinet. Ze voltooide haar Masteropleiding aan het conservatorium van Tilburg. 5 jaar lang was ze te vinden in de theaters met cabaretière Tineke Schouten waar ze niet alleen saxofoniste was maar ook zong en danste. Daarnaast speelde ze in het orkest van SHREK-De Musical. Op dit moment is ze bij verschillende bands/bigbands/jazz-ensembles te vinden waarbij ze naast saxofoon ook zingt en basgitaar speelt en tevens treedt ze met grote regelmaat op in combinatie met DJ.

Saxofoniste Yvonne boeken doe je bij Viking Entertainment!

Saxofoniste Yvonne boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Saxofoniste Yvonne
Saxofoniste Yvonne

Saxofoniste Yvonne boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Saxofoniste Yvonne
Saxofoniste Yvonne
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095