Klanttevredenheid
9
Ruud en Co

Wil je Ruud en Co boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ruud en Co voor een evenement.

Biografie Ruud en Co

De Foute Disco Show van Ruud en Co is een zeer interactieve dance-classics show waarbij 2 totaal gestoorde dj's samen met hun roadie Jan Tefal de boel totaal op stelten zetten. 

De grootste hits uit de jaren 70 & 80 passeren de draaitafels want ja, ze draaien alles nog van de orginele plaatjes en singles.  In een decor wat alleen maar het predicaat fout mag en kan krijgen worden nieuwe sterren geboren. Grote namen kunnen ineens tussen het publiek opduiken, waaronder bijvoorbeeld de complete George Baker Selection, Ike & Tina Turner maar ook Heino is een graag geziene gast tijdens de show. 

Compleet met foute prijzen, wazige tv-tunes en de grootste hits maken Ruud en Co De Foute Disco Show tot de meest onzinnige show van het westelijk halfrond en ver daarbuiten.  Kortom heb je ze nog niet gezien dan is je leven nog niet compleet. De Foute Disco Show van Ruud en Co.  De meest onzinnige show van Nederland en ver daarbuiten.

Ruud en Co boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ruud en Co boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ruud en Co
Ruud en Co

Ruud en Co boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ruud en Co
Ruud en Co
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095