Klanttevredenheid
9
Roy Gates

Wil je Roy Gates boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Roy Gates voor een evenement.

Biografie Roy Gates

Roy Gates begint zijn succesvolle carrière als DJ/ producer meteen met een Dancesmash op Radio 538. De debuut singleHow deep scoort meteen hoog in de hitlijsten en staat wekenlang op de playlists van diverse major radio- en televisie stations.  

Met de opvolger On my way wordt al snel duidelijk dat zijn muzikale ontwikkeling niet meer te stoppen is. On my way wordt ondersteund door top DJ's als Armin van Buuren, E-Craig, DJ Jean, DJ José en Randy Katana die de plaat op Mystery Land (ID&T) op z'n playlist had staan! On my waystaat wekenlang op de playlists van TMF en Slam!FM.

Voor de 3e single We rock together gaat Roy Gates een samenwerking aan met DJ/ producer E-Craig die voor deze single een remix produceert. Deze remix zorgt er voor dat Roy Gates wereldwijd op de kaart wordt gezet. We rock together staat eveneens op de playlists van TMF en Slam!FM.

De 4e Roy Gates single Lose myself overtreft het succes van alle voorgaande singles. Hij wordt Dancesmash op Radio 538, Grandslam op Slam!FM, behaald hoge noteringen in de Top 100 en de Top 40 en is playlisted op TMF, Radio 538 en Slam!FM. Mede door deze gigantische hit is Roy Gates live te bewonderen op TV in Top of the Pops en TMF's Reaction en bij Radio 538 op het Museumplein.

Eind 2006 brengt hij zijn megahit Midnight sun uit, die de ultieme mix is tussen Club, Trance en Electro. Armin van Buuren heeft de Divini & Warning mix gedraaid in A State of Trance en DJ's zoals Randy Kantana, Ron van den Beuken en DJ Jean steunen de plaat. Midnight sun is zowel nationaal als internationaal een echte hit. De plaat wordt Dancesmash, Grandslam, is playlisted op alle grote radio stations en behaald hoge noteringen in hitlijsten zoals de top 40 en de top 100! De videoclip wordt ook regelmatig gedraaid op TMF. Op Radio 538 is deze gigantische hit zelfs 1 jaar na release nog steeds regelmatig te beluisteren!

In het begin van 2007 maakt Roy Gates een monster remix van Vincent de Moor's - Flowtation 2007. 

De remix werd gedraaid door Armin van Buuren in A State of Trance. In dezelfde periode produceert hij ook het Queensday Anthem voor Radio 538 en vlak daarna de monsterhit Take u down! Deze te gekke plaat is een mix van Electro en Club.

Naast de vele optredens in binnen en buitenland brengt Roy Gates veel tijd door in de studio waar hij werkt aan diverse nieuwe producties. Roy Gates bewijst opnieuw zijn unieke producer kwaliteiten met een remake van de monsterhits:NRG 2007 / On my way 2007  . Alleen via Downloads weet deze bundel hoge noteringen te bereiken in zowel de Top 100 als de Mega Dance Top 30.

Het is tijd voor alweer zijn 7e single: Hey, de ultieme radioplaat en dankzij maar liefst 5 remixen een smashing floorfiller! De Hey videoclip is extreem spectaculair en zonder de twijfel de meest geavanceerde clip die ooit door Dancevilla is geproduceerd en gereleased.

Gedurende de zomer van 2008 werkt Roy Gates als producer keihard aan de releases van vele projecten en is hij als DJ een veelgevraagde gast op de mooiste festivals in binnen- en buitenland. Zo staat hij 30 april eerst in Amsterdam op de grote radiouitzendingen en daarna 's nachts op het grootste dancefestival van Rusland in St. Petersburg. Maar op de laatste dag van Oktober 2008 komt dan de 8e single van zijn hand "One Touch". Met "One Touch" benadert Roy wederom het hoge niveau van eerdere releases zoals Midnight Sun.

Roy Gates boeken doe je bij Viking Entertainment!

Roy Gates boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Roy Gates
Roy Gates
Roy Gates

Roy Gates boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Roy Gates
Roy Gates
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095