Klanttevredenheid
9
RootZ

Wil je RootZ boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van RootZ voor een evenement.

Biografie RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften……bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband ROOTZ het dak er eigenlijk niét afspelen?

Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en ROOTZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een coverband van hoog niveau, die feitelijk bij élke gelegenheid op zijn plek is.

De band bestaat uit een zangeres,zanger, gitarist/zang, bassist/zang en drummer/zang, Toetsenist/zang, maar de leden kunnen stuk voor stuk eigenlijk het best als 'entertainer' bestempeld worden.

Dat het publiek meer dan vermaakt gaat worden is bij ROOTZ namelijk vanzelfsprekend. Daar zorgt het hoge entertainmentgehalte van de band namelijk wel voor.

Het talent van de bandleden zorgt voor de muzikale basis, het uitgebreide repertoire (van golden oldies tot nummers van nu en met altijd de nieuwste Top 40-nummers in de gelederen), de professionele geluidstechnicus en de grote en spectaculaire lichtshow zorgen voor de rest. Het geheel?

Een show vol topmuziek en entertainment en een feest dat bij de gasten nog lang in het geheugen gegrift zal staan! ROOTZ maakt van elke gelegenheid namelijk een (muzikale) topervaring!

DAT IS ROOTZZZZZZZZZZ

RootZ boeken doe je bij Viking Entertainment!

RootZ boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

RootZ boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
RootZ
RootZ
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095