Klanttevredenheid
9
Rolling the Stones Boeken

Wil je Rolling the Stones (BE) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rolling the Stones (BE) voor een evenement.

Biografie Rolling the Stones (BE)

Fans als we zijn van Mick Jagger en de zijnen stond een Rolling Stones tribute band gepland rond 22.00 dus een keuze was snel gemaakt. Dit moesten we zien. Er is weinig info over deze band bekend maar enkele gesprekken met drummer Mathieu Verfaillie leerden ons dat deze tribute band nog niet zo lang bestaat. De Franstalige zanger (die overigens goed zijn best doet om een paar woorden Nederlands te praten, wou aanvankelijk een Deep Purple tribute oprichten.

Toen bleek dat zijn stem niet perfect geschikt was ervoor werd voor The Stones gekozen en met succes. De overige bandleden zouden uit Wallonië afkomstig zijn. Een schot in de roos zo bleek “Rolling the Stone” te zijn. Alle hits van de grootse rockband aller tijden werden in sneltreinvaart op ons afgevuurd. De zanger trekt de meeste aandacht naar zich toe door de verschillende verkleedpartijen maar zeker door zijn gekke “moves”. We zagen een waar spektakel wat ons weerhield om tussendoor eens naar de Mr Nice of Stix & Stuff te gaan.

Rolling the Stones (BE) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rolling the Stones boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rolling the Stones Boeken
Rolling the Stones Boeken
Rolling the Stones Boeken
Rolling the Stones Boeken

Rolling the Stones Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rolling the Stones Boeken
Rolling the Stones Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095