Klanttevredenheid
9
Rámon Verkoeijen

Wil je Rámon Verkoeijen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rámon Verkoeijen voor een evenement.

Biografie Rámon Verkoeijen

Radio
Rámon heeft eerst voor de radiozender YorinFM gewerkt en later ook voor de radiozender Caz! Al een hele tijd is hij werkzaam voor 3FM, daar maakte hij samen met Timur Perlin de weekendochtend show. 

Rámon Verkoeijen boeken

Muziek
Rámon draait vooral overwegend dansbare 90’s en Nu.
Hij komt weer onder de aandacht doordat hij in de verkiezingstijd zijn stembiljet weggeeft aan een luisteraar. Hij roept vervolgens luisteraars die ook geen duidelijke mening hebben op hun stembiljet op te sturen naar hem. Op die manier kan hij de stembiljetten geven aan mensen met een duidelijke mening. 

Live op de radio rende hij weg voor een politieagent toen hij werd aangehouden omdat hij een flitscontrole saboteerde. Onder de naam Kaspa & Monsta maakte hij voor het programma van Timur een plaat genaamd ‘Mmm lekker mmm’ met verborgen teksten die op verschillende landelijke radiostations werd gedraaid.

Boekingen Rámon Verkoeijen

Nu
Rámon heeft nu een eigen programma op zaterdagavond van 22.00 tot 00.00 uur. In ‘Rámon met een streepje op de A’ brengt hij een soort Facebook op de radio: waar is iedereen en wie heeft de leukste zaterdagavond? Natuurlijk afgewisseld met heel veel dansbare muziek. 
 

Rámon Verkoeijen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rámon Verkoeijen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Rámon Verkoeijen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rámon Verkoeijen
Rámon Verkoeijen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095