Klanttevredenheid
9
Q5 boeken

Wil je Q5 New Style boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Q5 New Style voor een evenement.

Biografie Q5 New Style

Q5 New Style boeken, is iets unieks, het is nieuw, het is verpletterend, het is energiek.

Q5 is niet zomaar een live band, naast het bespelen van de instrumenten wordt de band versterkt met de vetste beats van een DJ. Gegarandeerd een unieke dance experience om nooit te vergeten! De show is helemaal compleet door de perfecte combinatie van te gekke sounds en indrukwekkende visuals die tijdens het optreden te zien zijn op een grote video wall. Met orginele mixen en nieuwe mash-ups maakt Q5 uw event onvergetelijk. Bekijk hier de promovideo van Q5 New Style.

Q5 bestaat uit vijf ras entertainers. Het creatieve brein achter Q5 is Wouter. Hij kan iedereen entertainen met zijn enthousiasme, moves, raps, zang en op de gitaar. Foppe oftewel, DJ Def, is de master met zijn wheels of steal. Deze producer is een freak met synths en sounds en voelt zich thuis tussen de nieuwste gadgets. Alles wordt door de super stem van Lady J gezongen. Deze performer op haar pumps zit vol passie en glamour. Heer en meester van de vette beats op de drums is Lars. Met zijn dynamische sounds, tilt hij het muzikaal naar een hoger level. Tot slot komen de bastonen van zeker de stoerste bassist van Nederland, Lobke. Ze heeft talent en is in haar element met visuals.

Q5 New Style boeken voor uw evenement is en goede keuze. Zo staat de act in binnen- en buitenland op verschillende events en is Q5 overal inzetbaar. Of het nu gaat om een tentfeest, businessevent, festivals, clubs of exclusieve party’s, deze energieke live band zorgt voor een geweldige beleving. Na het beleven van Q5 zal ‘live’ nooit meer hetzelfde zijn.

Q5 New Style boeken – Internationaal
Als u Q5 New Style boekt, dan boekt u een internationale act. Niet alleen in Nederland maken zij het publiek gek, ook in Duitsland spelen zij de sterren van de hemel. Q5 staat bijvoorbeeld op het Bockbierfest in Garrel in Duitsland. Klik hier voor de foto’s van Q5 New Style.

Q5 New Style boeken doe je bij Viking Entertainment!

Q5 New Style boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken
Q5 boeken

Q5 boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Q5 boeken
Q5 boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095