Klanttevredenheid
9
Priceless

Wil je Priceless boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Priceless voor een evenement.

Biografie Priceless

De Haagse rapper Jackie Osei, ook wel bekend als Priceless, bracht met rapformatie Strictly FamilyBusiness (SFB) in 2014 zijn eerste muziek uit. Met de EPReset The Levelsmaakte de NederlandseUrban industrie kennis met zijn sound. In 2017 kwam het groepsproject77 Nachtenuit waarPriceless een groot aandeel in had.

Na dit project heeft hij samenwerkingen gehad met Jonna Fraser,Ronnie Flex, Idaly, Murda en vele anderen. Op het albumFrancisvan Frenna hebben zij samen detrack ‘Freak in the Weekend’ opgenomen, die al snel door de clubs werd opgepakt. Op dit moment isPriceless bezig aan zijn solo project.Zijn debuutsingle ‘Rompe’ stond wekenlang op #1 in de charts.

Priceless boeken doe je bij Viking Entertainment!

Priceless boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Priceless boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Priceless
Priceless
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095