Klanttevredenheid
9
Ponkers

Wil je Ponkers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ponkers voor een evenement.

Biografie Ponkers

Ponkers is in 2013 opgezet door verschillende Youtubers. Op 20 september van dat jaar kwam de eerste video online. Inmiddels bestaat Ponkers uit Marthijn, Jesper en Noah. Elke week vermaken we jou met de leukste en vetste video’s op Ponkers en Ponkers Extra. 

Noah Zeeuw: ik ben mede oprichter en de praatjesmaker van Ponkers, voor een geintje of een brutale actie kan je iemand altijd wakker maken!

Jesper Kleynen: Hallo ik ben Jesper, de stem van tien en ik ben ook een echte Ponker sinds 2015. Mijn leven is trouwens één groot strikt geheim. 

Marthijn van Steinvoorn: al van kinds af aan een passie voor camera’s. Voor jullie wil ik samen met die andere malloten de tofste video’s maken! 
 

Ponkers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ponkers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ponkers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ponkers
Ponkers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095