Klanttevredenheid
9
Piet Pompon boeken

Wil je Piet Pompon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Piet Pompon voor een evenement.

Biografie Piet Pompon

Herman de Jager (geboren in 1970) ademt muziek en theater. Hij schrijft erover, bespeelt verschillende instrumenten in bands als The Sting en Rits Rats, en componeert liedjes in diverse talen. Zijn muzikale scheppingen zijn te vinden op verschillende albums. In 1998 kwam zijn eerste Engelstalige soloalbum "Drop" uit, dat zowel door pers als publiek goed werd ontvangen. Ook bracht hij in 1997 het album "Herman Zijn Liedjes" uit, een kleurrijke verzameling Nederlandstalige meezingers voor kinderen (en ouders) van deze tijd, gevolgd door "Niet Alleen Voor Kids" in 1999.

Naast zijn muzikale activiteiten ontplooit deze veelzijdige artiest zich als presentator, journalist, organisator, brandweerman, vormgever, tekstschrijver, quizmaster, trainingsacteur, kindervriend en podiumbeest, altijd met het motto 'voor en door oog en oor'.
 

Piet Pompon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Piet Pompon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Piet Pompon boeken
Piet Pompon boeken

Piet Pompon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Piet Pompon boeken
Piet Pompon boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095