Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

The Boyband Battles boek je exclusief bij VIking Entertainment
THE BOYBAND BATTLES

Je favoriete boybands zijn terug! Maar welke boyband was nu eigenlijk de beste? Zing, dans en battle mee met dé boyband tribute die oude tijden doet herleven: The Boyband Battles!

Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, NSYNC en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans. Typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. 
 
Nu is het thowback time! Met vier man sterk zorgt deze boyband act ervoor dat het dak er gegarandeerd vanaf gaat en wordt er, samen met het publiek, voor eens en voor altijd uitgemaakt wat de beste boyband was.
 
Ook de jongere boyband fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction, maar wordt het publiek ook mee terug genomen in de tijd, naar hoe het allemaal is begonnen voor de boybands. Met een heuse throwbackmedley nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five.
 
Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits en choreografieën in een hedendaags jasje.De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse!
 
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095