Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Stimmungsburo.nl

Het "Stimmungsburo" zet de toon in Volksmusik & Schlager


Een mooie samenwerking tussen WIJSA Entertainment en Viking Entertainment heeft geleid tot de lancering het Stimmungsburo

Vanaf vandaag presenteren beide partijen hét grootste online platform van de Benelux voor Volksmusik en Schlager. Met een internationaal aanbod van de mooiste bands en beste artiesten is het Stimmungsburo in één klap dé grote speler in de Benelux in deze unieke muziekmarkt.

“Het kwartje viel eigenlijk tijdens de Zwarte Cross van vorig jaar”, aldus Jack Feld. “In de grote Tiroler tent presenteerde Wijbrand van der Sande iedere avond een prachtig en zeer succesvol stimmungsprogramma. Wij waren daar als gast uitgenodigd en besloten toen om de koppen bij elkaar te gaan steken”. 

“En dat resulteert in deze samenwerking”, aldus Wijbrand van der Sande. “Ieder heeft zijn eigen identiteit maar samen hebben we het Stimmungsburo en daar zijn beide partijen, Viking Entertainment en WIJSA Entertainment bijzonder trots op." 

Het artiestenaanbod van het Stimmungsburo is zorgvuldig gekozen. In iedere prijsklasse is er een prima nationaal én internationaal aanbod van exclusieve artiesten.  

Buiten de exclusief aan het Stimmungsburo verbonden artiesten is het, door de enorme hoeveelheid contacten die WIJSA en Viking samen (internationaal) hebben, nu dus écht mogelijk om iedere artiest die men wenst, te kunnen boeken. Het is dus zeker mogelijk om een echte Oostenrijkse groep op te laten treden op het verjaardagsfeestje in de achtertuin. Maar juist ook de allergrootste (en vaak onbereikbare) sterren van de Duitse en Oostenrijkse televisie kunnen wij voor jouw evenement contracteren.

"Het is eigenlijk een soort vorm van one-stop-shopping," verteld Wijbrand van der Sande. "Je neemt met ons contact op via de homepage www.stimmungsburo.nl, vertelt je plannen of welke artiest je wilt boeken en wij regelen de rest. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Wij vinden het zeer belangrijk dat de juiste artiest wordt gekoppeld aan de juiste klant en zijn publiek. Het helpen slagen van een feest, in welke vorm dan ook is voor ons de hoogste prioriteit. Op alle fronten."  

Dat is onze sterke kant: maatwerk!
Waarom verder zoeken? Je hebt zojuist de échte professionals van de Benelux gevonden.

www.stimmungsburo.nl - Wij schrijven STIMMUNG met dikke hoofdletters!
 
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095