Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Lockdown en leuke evenementen?

Er komen dagelijks vragen binnen over de mogelijkheden van evenementen tijdens de lockdown. En op alle vragen hebben wij wel een antwoord. Veel mensen willen weten of wij nog iets leuks kunnen verzinnen voor de kerstborrel of de bedrijfsjubilea. En natuurlijk doen wij dat. Wij hebben de beschikking over verschillende studio's van waaruit wij hele leuke online events kunnen maken. Iedereen herinnert zich nog wel de online uitzending van Voetbal Inside na de reguliere uitzending met het racisme debat. Een paar dagen na de reguliere uitzending maakten wij voor de sponsoren van FC Twente met de hoofdrol spelers van Voetbal Inside een online talkshow. Dat kunnen wij met veel gasten maken. U vraagt en wij maken zogezegd. Tijdens de Sinterklaas periode is het natuurlijk leuk als de Goedheiligman zélf uw medewerkers of jullie leden toespreekt. Dat kan en ook nog eens op een interactieve manier. Wij bieden ook de mogelijkheid aan voor het maken van een dorps-, kerst-, oudjaars-, nieuwsjaars- of carnavals quiz voor verenigingen. En dat ook op een manier dat het geld kan opbrengen voor een vereniging.
Of wat dacht u van een persoonlijke boodschap voor een jubilaris of uw geliefde, uitgesproken door een van onze artiesten? Dat is allemaal mogelijk.
En misschien nog leuker; het zogenaamde "kofferbak-concert". De artiest rijdt de auto voor de deur en brengt vanuit de kofferbak een muzikale verrassing!
Voor winkeliersverenigingen hebben wij een rijdend, zelfvoorzienend podium. Compleet aangekleed met Sinterklaas of met de Kerstman. Met vrolijke passende muziek tijdens de koopdagen rond de feestdagen.
Bel ons (0413-296095), of mail ons ( info@vikingentertainment.nl) of app ons (06-53773634). Wij zijn er klaar voor!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095