Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Een muzikale reis met Mick Stender's Top 2000 Goes Americana!


Ben je klaar voor een muzikale reis die je niet snel zult vergeten? Maak je dan op voor Mick Stender's Top 2000 Goes Americana, een spectaculaire bandshow die je meeneemt op een onvergetelijke muzikale reis!

Stel je voor: de tijdloze klassiekers van de Top 2000, maar met een verrassende twist van Mick Stender's unieke stijl. Bekend van zijn onmiskenbare covers op Radio 2 en gewaardeerd om zijn eigen originele werk, weet Mick Stender als geen ander hoe hij het publiek kan betoveren en meeslepen.

Dit jaar heeft Mick Stender niet stilgezeten. Hij schittert op verschillende grote festivals, waaronder maar liefst twee keer het prachtige Paaspop. Terwijl jullie dit bericht voorbij zien komen, is Mick Stender misschien wel op het podium van Paaspop aan het stralen, omringd door zijn geweldige band en betoverende muziek.

En dat is nog niet alles! Later dit jaar staat er een bijzondere theatertour op het programma, waarin Mick Stender zijn publiek zal betoveren met zijn unieke geluid en meeslepende performance.

Mis deze unieke kans niet om Mick Stender live te zien optreden. Of je nu een liefhebber bent van de Top 2000 hits of juist zijn eigen werk wilt ontdekken, deze bandshow belooft een avond vol muzikale verrassingen onvergetelijke momenten.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095