Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

BUITENLANDSE BOEKINGEN VOOR OKTOBERFEEST ARTIESTEN

In de periode van de Oktoberfeesten, half september tot en met half november, is het een drukte van belang voor de Oktoberfeest acts en bands van Viking Entertainment. Niet alleen met boekingen in Nederland maar tegenwoordig ook met optredens in België, Duitsland en Luxemburg. 
"Toen ik een paar jaar geleden begon met de act Angela Sauerkraut had ik er geen idee van, van wat ik kon verwachten. Ik bewonderde zangeressen als Hélène Fischer en Andrea Berg en zong in mij spaarzame vrije tijd altijd de traditionele Duitse en Oostenrijkse liedjes. En nu sta ik niet alleen meer op de Nederlandse podia maar kom ik ook op podia in het buitenland terecht, waarvan er eentje met notabene TV opnamens voor RTL Luxemburg. Ik besef soms nog niet hoe snel het nu allemaal gaat", aldus een enthousiaste Angela Sauerkraut.
Voor de band Wahnsinn is het spelen op de buitenlandse podia al een bijna routine geworden. Afgelopen jaar kwamen zij voor het eerst met de band in België en Luxemburg terecht en dat werd een succes. Ook dit jaar staan er weer diverse optredens in beide landen geboekt. De Limburger Buben spelen daarnaast ook in Duitsland. "In de regio rond Aken en Keulen is het toch anders spelen dan in Nederland. Wij passen het repertoire nog meer aan naar de traditionals omdat het publiek dat wil. En dat is weer heel anders dan wat wij spelen als huisorkest van de Tiroler Tent op de Zwarte Cross", aldus bandleider Maurice Rohan. Opvallend is overigens de deelname van de Limburger Buben aan de nieuwe single "Terug naar Toen" van Feest DJ Ruud en zanger Kafke. De bijbehorende videoclip is inmiddels al ruim 100.000 maal bekeken. 
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095