Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

BOUKE & THE ELVISMATTERS BANDBouke & the ElvisMatters Band bliezen de jury van 'The Tribute: Battle of the Bands' omver met het nummer 'In the Ghetto'. Bekijk het optreden hier terug.

Bouke is inmiddels geen onbekende meer in Nederland en heeft in het verleden met succes deelgenomen aan ‘Waar is Elvis?’ op RTL4, ‘The Winner Takes It All’ op SBS6 en 'All Together Now' op RTL4. In deze drie shows werd hij telkens bekroond tot winnaar! Nu is Bouke te zien in het populaire SBS6 programma 'The Tribute: Battle of the Bands' samen met zijn eigen ElvisMatters Band. Zal hij ook nu weer als beste worden gekozen en daardoor een optreden winnen in de Ziggo Dome?

Boekingsinformatie: Bouke & the ElvisMatters Band brengen, in een ruim 1 uur durende show, de klassiekers van Elvis weer tot leven alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden; 'In The Ghetto', 'Burning Love', 'Suspicious Minds', 'Can't Help Falling In Love', etc. De machtige stem van Bouke vormt samen met zijn ElvisMatters Band véél meer dan een walk down Memory Lane!

Bouke & the ElvisMatters Band boeken
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095