Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Boeken in tijden van COVID 19 / Corona, hoe gaat dat nou?

Door de huidige COVID 19/Corona pandemie zijn we met z’n allen in onzekere tijden beland. Festivals, (privé-) feesten en evenementen die niet door kunnen gaan omdat er van overheidswege strikte maatregelen zijn genomen die opgevolgd moeten worden.
En zo ook, wat te doen met een situatie als in 2021 het Coronavirus nog steeds in alle hevigheid rond woekert? Of wat te doen met als je nu iets wilt boeken voor 2021 met de overtuiging dat wij dan wel weer naar een normale samenleving zijn teruggekeerd?
Op al deze vragen hebben wij een antwoord. Een antwoord welke ook nog eens een goed advies inhoudt.
Stel dat het door jou geboekte entertainment niet door kan gaan van overheidswege dan zullen wij er alles aan doen om het optreden te verplaatsen naar een andere datum. Samen komen wij daar altijd uit en vinden wij, net zoals wij dat met de vele optredens van 2020 hebben gedaan, altijd een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is! Vertrouwd boeken staat bij ons voorop.
Maar er is nog een belangrijk ander aspect voor 2021. Bijna alle optredens van 2020 zijn doorgeschoven naar 2021. Dat betekent dat agenda’s van bands en artiesten vaak nog maar weinig ruimte hebben. Wacht daarom, als je nog een programma moet maken voor een festival of feesttent, een Oktoberfeest, een privéfeest of een bedrijfsevenement niet te lang meer om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
Onze entertainment specialisten staan voor jou klaar.
Contact ons op info@vikingentertainment.nl, of bel ons op 0413-296095 of app ons 24/7 op 06-53773634. Wij zijn er voor jou!

 
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095