Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Iedere dag komen er vragen bij Viking Entertainment binnen over eventuele mogelijkheden tijdens de lockdown periode van de COVID 19 pandemie. En iedere dag antwoorden wij over alle mogelijkheden die er zijn. Wj kunnen heel veel doen met online events. Veel mensen herinneren zich de veelbespraakte online talkshow van Voetbal Inside, een paar dagen na de uitzending met het racisme debat. Die talkshow maakten wij op maat voor de sponsoren van FC Twente. Maar zo een uitzending kunnen wij voor ieder bedrijf maken en met heel veel verschillende gasten. Tijdens Sinterklaas komt de Goedheiligman zélf over om uw medewerkers of jullie clubleden toe te spreken, in welke vorm dan ook. Daarnaast draaien wij onze hand er niet voor om om een complete online dorps-, kerst- , oudjaars, nieuwjaars- of carnavalsquiz te orgaiseren. Live vanuit de studio voor een prijs die voor een vereniging ook nog eens geld kan opleveren. En wederom, op maat gemaakt.
Of wat dacht u van een persoonlijke boodschap voor uw geliefde? Uitgesproken door een van onze artiesten. Dat kan al voor een verrassend laag bedrag!
Of  wilt u liever een "kofferbak-concert". De artiest rijdt met zijn haar auto voor de deur en brengt een muzikale verrassing.
Voor winkeliersverenigingen hebben we een rijdend podium. In de Sinterklaas periode geheel in de Sint stijl en in de kerst periode natuurlijk met de Kerstman. Vrolijke muziek en een blijde boodschap. En ook weer, alles op maat gemaakt. 
Wij staan niet stil maar bedenken iedere dag weer nieuwe concepten!
Wij staan dagelijks voor u klaar! Bel ons (0413-296095), mail ons ( info@vikingentertainment.nl) of app ons (06-53773634). 
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095