Klanttevredenheid
9
Nie Wies Boeken

Wil je Nie Wies boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nie Wies voor een evenement.

Biografie Nie Wies

Nie Wies is de boerenrocksensatie uit het Oosten van het land. Ze weten van ieder feest een ware rock ’n roll gebeurtenis te maken. De mannen van Nie Wies hebben hun sporen verdiend in voorgaande bands en “de koppen’ bij elkaar gestoken om boerenrock covers van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bókkers live te presenteren aan het publiek van festivals en feesttenten.

Deze band is een heuse festivalsensatie. Nie Wies gaat als een jukebox via eigen dialectrock naar vol zwetende pure Engelstalige rock ’n roll. Van foute medleys in een rock ’n roll jasje tot stadionknallers die het tentdoek doen wapperen. Van meezingers naar scheurende gitaren en van swingende rock classics naar de grootste monsterhits van de beste rock legends. De band is klaar voor weer een legendarisch festivalseizoen.

Nie Wies boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nie Wies boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over Nie Wies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nie Wies Boeken
Nie Wies Boeken

Nie Wies Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nie Wies Boeken
Nie Wies Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095