Klanttevredenheid
9
Muziek quiz

Wil je Muziek quiz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Muziek quiz voor een evenement.

Biografie Muziek quiz

Onze muziekquiz is het perfecte begin van jullie feest of evenement. In diverse spelrondes worden de gasten op hilarische wijze getest op hun muziekkennis door een ervaren entertainer / presentator.

De muziekquiz begint met een aantal A/B vragen. Tijdens deze ronde vallen de mensen die het verkeerde antwoord geven af, net zolang tot er nog 2 of 4 mensen overblijven (afhankelijk van hoeveel teams je wilt maken). Als dat te lang duurt kan er na bijvoorbeeld 20 vragen ook een benaderingsvraag worden gespeeld.

De 2 of 4 beste spelers worden de teamleiders voor de rest van de avond en mogen om beurten een teamlid kiezen. Als één van de doelen van het evenement is dat mensen elkaar beter leren kennen kun je bijvoorbeeld ook bepalen dat alle teamleden op een andere afdeling werkzaam moeten zijn.
Bij grotere groepen kunnen er ook 2 teams van 5 personen worden samengesteld en de rest als publiek worden ingezet. Uiteraard mag dit publiek ook advies geven, net als bij het televisieprogramma “Ik hou van Holland”.

De volgende rondes bestaan uit diverse leuke spelletjes:
Er wordt een nummer gedraaid en de teams moeten raden wat de titel is en wie de uitvoerende artiest is.

Alleen het begin van het nummer wordt gedraaid en het team dat het nummer als eerste herkent krijgt een punt.

Er wordt een karaoke versie gedraaid en het team moet raden welk nummer het is.
Er wordt een nummer gedraaid en het team zingt mee. Als het nummer opeens stopt moet het team de zin afmaken.

Een nummer wordt achteruit afgespeeld en het team moet raden welk nummer het is.
Eén teamlid heeft een hoofdtelefoon op zingt het nummer dat hij hoort mee. De rest moet raden welk nummer.

De slotronde : één teamlid hoort door een hoofdtelefoon een nummer waar een dansje bij hoort, zoals de macarena of de vogeltjesdans. De anderen moeten op basis van zijn danskunsten bepalen welk nummer het is. Hilariteit gegarandeerd!
Het team met de meeste punten wint een leuk prijsje. Door deze muziekquiz zit de sfeer er al lekker in en het zal dan ook weinig moeite kosten om er vervolgens een spetterend knalfeest van te maken!

Quiz in een bepaald thema
Heeft jullie feest een bepaald thema, bijvoorbeeld jaren 70/80, jaren 90 of Ik hou van Holland? Dan kunnen we de vragen natuurlijk ook volledig toespitsen op dat thema.
Muziekquiz tijdens het diner
De muziekquiz is uitstekend te combineren met een diner. De verschillende rondes kunnen prima gespeeld worden tussen de gangen door en zorgen zeker voor voldoende gespreksstof tijdens de rest van het diner.

Test de kennis van je gasten over jullie organisatie!
Indien gewenst kan er ook een ronde gespeeld worden waarbij we de kennis van de gasten over jullie organisatie testen. In welk jaar is het bedrijf bijvoorbeeld opgericht? Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf? Wie werkt er het langst? Hoeveel verschillende producten worden er gemaakt? Hoe heten de kinderen van de directeur? En zo kunnen jullie vast nog tientallen vragen verzinnen!

Muziek quiz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Muziekquiz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze quiz. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Muziek quiz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Muziek quiz
Muziek quiz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095