Klanttevredenheid
9
Miss Sugaware

Wil je Miss Sugaware boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Miss Sugaware voor een evenement.

Biografie Miss Sugaware

Betaald krijgen om te doen wat je het liefste doet, is het meeste geweldige gevoel dat een persoon kan krijgen, vind Miss Sugaware. Met haar beeldschone uiterlijk is zij een van de meest opvallende DJ’s. En dankzij haar lekkere beats is ze ook een van de meest populaire. 

Gewapend met een megadosis vrouwelijkheid, een sexy uitstraling, schitterende kleding en de beste muziek onder haar arm is ze de ultieme artiest. Ze heeft gedraaid in alle grote clubs in Amsterdam en geschitterd op grote events in Spanje, Griekenland, Dubai, Suriname, Duitsland en Turkije.

 Ze is een echte housefreak en houd van gevoelige, opzwepende, groovy en deep house, met een tintje electro en tech house. Ze draait als DJ alleen wat ze zelf echt goed vind, waardoor ze een eigen sound heeft en die probeert ze over te dragen aan de mensen voor wie ze draait. Dit levert haar veel fans op en heeft haar ook bij menig publiek razend populair gemaakt.

Miss Sugaware boeken doe je bij Viking Entertainment!

Miss Sugaware boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Miss Sugaware

Miss Sugaware boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Miss Sugaware
Miss Sugaware
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095