Klanttevredenheid
9
Maud

Wil je Maud boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Maud voor een evenement.

Biografie Maud

Maud Mulder is geboren op 17 november 1981 in Nijmegen. Op haar zevende begint ze met hockey en al snel blijkt dat Maud een talent is. Vanaf haar elfde begint ze met regionale teams mee te spelen en eindigt ze uiteindelijk op haar 21e in Jong-Oranje. Tussen het hockey door krijgt Maud ook interesse voor muziek. Ze speelt vanaf haar 16e in verschillende bandjes en neemt zanglessen. Als ze 18 is, besluit ze het zingen professioneler aan te pakken en ze gaat naast haar studie psychologie aan de Academie Voor Lichte Muziek (AVLM) in Hilversum studeren. Ze rondt de opleiding in 2002 af. Als de overstap naar het Nederlands elftal in zicht komt, begint de twijfel tussen de muziek of een hockeycarrière toe te nemen. Ze besluit een punt te zetten achter haar internationale hockeycarrière en kiest voor de muziek. Maud schrijft zich in 2003 in voor de zangcompetitie Idols. Tot haar grote verrassing eindigt ze in de finale als 2e achter Boris.

Haar deelname zet haar leven op zijn kop. Ze treedt meerdere malen op in Ahoy, de HMH, de Kuip en staat 4 avonden in een uitverkocht Arena met Rene Froger. Ze sluit datzelfde jaar een contract af met platenmaatschappij SonyBMG en brengt in 2004 haar eerste album uit 'Wacht op mij'. Op het album werkt ze samen met grootheden als John Ewbank, Xander de Buisonjé en Frank Boeijen. Haar eerste single 'Zoals je naar me kijkt' belandt in de Top 3 van de hitparades. Ook de twee singles erna, 'Omdat Je Bij Me Blijft' en 'Moe' belanden hoog in de lijsten.

In 2006 komt Maud opnieuw in de belangstelling door haar deelname aan het programma 'Sterren Dansen Op Het IJs'. Ze komt erg ver en leert in korte tijd ontzettend goed schaatsen. Na het programma geeft Maud vele schaatsdemonstraties met professioneel kunstrijder Ruben Reus (Dancing On Ice). In de winter van 2008 staan de twee op het ijs in heel Nederland.Ook pokeren bleek in de zomer van 2008 voor Maud een leuke uitdaging. Ze wint de 'Dutch Open', een professioneel pokertoernooi in Londen dat wordt uitgezonden door Veronica.

Naast zingen, schaatsen en pokeren was Maud in het dagelijks leven ook nog steeds te zien op het Nijmeegse hockeyveld. Ze speelde op het hoogste niveau in het 1e damesteam van NMHC in de hoofdklasse. Dit jaar is het voor het eerst moeilijk voor Maud om dit te combineren met haar werk, want sinds september 2008 speelt zij de hoofdrol in de nieuwe musical 'Roodkapje'. Ze staat met deze voorstelling tot mei 2009 in theaters door heel NederlandNaast haar drukke schema zit Maud dagelijks in de studio. Ze is momenteel haar tweede album aan het opnemen, welke wordt geproduceerd door Bas van den Heuvel (Froger, Gordon & Re-play, K-otic) en wordt opgenomen in de Soundwise Studio's (Fluitsma en Van Tijn).

Maud boeken doe je bij Viking Entertainment!

Maud boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Maud
Maud

Maud boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Maud
Maud
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095