Klanttevredenheid
9
Matsoe Matsoe

Wil je Matsoe Matsoe boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Matsoe Matsoe voor een evenement.

Biografie Matsoe Matsoe

Níemand kon de afgelopen drie jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias DJ Matsoe Matsoe.

Het jaar 2013 was een succesvol jaar voor Matsoe Matsoe met daarin hoofdrollen in de TV- programma's “Jokertjes JA-Woord” en "Everybody Loves Joey". Ook in 2014 is hij veelvuldig op de Nederlandse beeldbuis te zien. Op 29 januari j.l. was hij te zien in de Nationale IQ Test en eind februari was hij één van de 10 BN-ers die zijn kookkunsten vertoonde in het 3e seizoen van "Smaken Verschillen" op Net5. Ook is Matsoe Matsoe te zien geweest bij het tweede seizoen van Sterren Springen op SBS6 en is hier in de top 3 geëindigd. Naast zijn TV carriere raakte ook zijn DJ carriere in een stroomversnelling. Met boekingen door het hele land en een 2 maanden durende zomertour realiseerde Matsoe Matsoe zijn definitieve doorbraak en heeft hij ook zijn naam als DJ gevestigd.

Joey Spaan is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen als DJ. Een groot talent ontpopte zich! Inmiddels draait Joey op internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende partyhouse muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de DJ booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer!

Matsoe Matsoe boeken doe je bij Viking Entertainment!

Matsoe Matsoe boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Matsoe Matsoe boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Matsoe Matsoe
Matsoe Matsoe
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095