Klanttevredenheid
9
Martin Garrix

Wil je Martin Garrix boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Martin Garrix voor een evenement.

Biografie Martin Garrix

 Martin Garrix heet eigenlijk Martin Garritsen en breekt halverwege 2013 op zijn 16e door met een remix voor Christina Aguilera en de hit ‘Animals’. Hij omschrijft zijn eigen stijl als rauw en vol energie en hij vindt het uiteraard te gek om op deze leeftijd met zijn muziek al clubs op onder meer Ibiza aan het springen te krijgen.

Martin Garrix boeken

Hij krijgt al vroeg de kans om een nummer van Christina Aguilera onder handen te nemen. Hij maakt een remix van haar nummer ‘Your Body’ en het verschijnt uiteindelijk op de luxe versie van het album Lotus van de Amerikaanse popzangeres.

Boekingen Martin Garrix

Martin Garrix breekt pas echt door met zijn eigen solo-uitgave ‘Animals’. Het nummer wordt in verschillende Europese landen een hit. Het nummer staat ook op het album Hardwell Presents Revealed Volume 4 van collega-dj Hardwell. Het nummer ligt al tijden klaar, Martin schaaft nog veel bij op verzoek van het label.
‘Animals’ komt uiteindelijk op nummer 1 in de Britse hitparade. Daarmee is Martin Garrix de jongste Nederlander die ooit op nummer 1 heeft gestaan in Groot-Brittannië!

Martin Garrix boeken doe je bij Viking Entertainment!

Martin Garrix boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Martin Garrix boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Martin Garrix
Martin Garrix
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095