Klanttevredenheid
9
Marloez Atemlos

Wil je Marloez Atemlos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marloez Atemlos voor een evenement.

Biografie Marloez Atemlos

Even voor de duidelijkheid, op basis van haar artiestennaam zou je kunnen denken dat Marloez Atemlos een Helene Fischer-tribute brengt. Maar nee, verwacht bekende melodieën, die in hoog tempo, al dan niet in mash-up- of medleyvorm op de luisteraars afgevuurd worden. Van ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg tot ‘99 Luftballons’ van Nena, van ‘I Like it Loud’ van Scooter tot ‘Die immer lacht’ van Stereoact.

“Ik ben echt wel een fan van Helene”, zegt Marloes Lamers, oftewel Marloez Atemlos. “Maar de meeste mensen kennen alleen maar haar hit ‘Atemlos’, terwijl ik echt wil gaan voor herkenbaarheid.”

Marloes heeft als zangeres al een flink aantal meters gemaakt. Eerst als soloartieste en de afgelopen zeven jaar als zangeres bij de allround top 40-band Summerland. “Een hartstikke leuke tijd”, zegt ze. “Ik heb heel veel geleerd. Met die band stonden we bijvoorbeeld ook op de Mega Piraten Festijnen. Maar het was wel een druk bestaan en om telkens je eigen agenda te combineren met die van zeven anderen was wel eens lastig. Daarom besloot ik iets nieuws te gaan doen.”

En dat nieuws is dus Marloez Atemlos. “Ik heb een paar keer een Helene Fischer-tribute gedaan en bij Summerland zong ik ook wel eens Duitse liedjes. Dan zeiden de anderen ook: ‘Daar moet je wat meer mee gaan doen’. “ En dat doet ze nu dus. “Want ik word blij van Duitse muziek. Ik wil een show neerzetten als Helene Fischer dat ook doet. Mooi, stijlvol, chique en modern, maar dan wel op mijn eigen manier.”

Of het nou een dancing is of een bedrijfsfeest, een feesttent of een bruiloft, haar act past overal.  En, zo stelt ze, bijna ter geruststelling: “Natuurlijk zing ik ook ‘Atemlos’.”

Marloez Atemlos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marloez Atemlos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Marloez Atemlos

Marloez Atemlos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marloez Atemlos
Marloez Atemlos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095