Klanttevredenheid
9
Magic Unlimited

Wil je Magic Unlimited boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Magic Unlimited voor een evenement.

Biografie Magic Unlimited

Oscar, Renzo en Mara Kazàn vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis. Steven Kazàn, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde! Hoogtepunten: - TV-opnames voor de NBC televisie in het Ceasar´s Palace in Las Vegas. - Het gast-optreden van Magic Unlimited tijdens de New Years Eve special van CCTV in China werd door maar liefs een half miljard mensen bekeken. - Uit handen van Prins Albert ontvingen zij de Monte Carlo Magic Star Award. - Regelmatig te gast in grote internationale show programma´s als Le plus grand Cabaret du Monde (Frankrijk), Fernsehgarten (Duitsland), Noche Sencacional (Spanje) en de En Büyük show (Turkije).

Magic Unlimited boeken doe je bij Viking Entertainment!

Magic Unlimited boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Magic Unlimited
Magic Unlimited

Magic Unlimited boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Magic Unlimited
Magic Unlimited
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095