Klanttevredenheid
9
Lucia Gilliot

Wil je Lucia Gilliot boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lucia Gilliot voor een evenement.

Biografie Lucia Gilliot

Biografie
Luca Gilliot vanaf een jonge leeftijd kwam de uit Zaandam afkomstige Luca al in aanraking met deentertainment. Zijn opa is een bekende Surinaamse zanger en zijn vader eentoonaangevende event promotor, hierdoor kan wel gesteld worden dat Lucaisopgegroeid in een unieke omgeving. Dit zorgt ervoor dat hij al vanaf kinds af aan wistwat hij wilde worden.In 2016 nam Luca deel aan het SBS6 programma The Next Boy/Girl Band.

Luca wasgeliefd bij de kijkers. Hij won het programma en kreeg een plek in de nieuwe boyband‘4U!’. In zijn tijd bij 4U maakte hij grote stappen vooruit en ontwikkelde zich tot eenware ster en bouwde daarbij aan een enorme achterban op social media. Op momentvan schrijven staat de volger-teller op Instagram op 80K volgers.4U was echter niet Luca’s eindbestemming. Een solocarrière wachtte op hem. Eenwaarin hij zijn vele ambities en dromen in kwijt kon.

Luca is dan ook een multi-talentdat van alles doet naast het maken van muziek. Denk aan modellen-werk en zijn eigenYouTube-kanaal dat reeds 36K abonnees kent. Onder de naam ‘Luca Like!’ zijn zijn vlogsdaar te bekijken.Naast zijn muzikale projecten, modellenwerk en zijn eigen Youtube kanaal, is Luca ookop het witte doek te zien. Zo speelde hij in 2017 een rol in de film‘Misfit’. Daarnaastwerkt hij momenteel aan verschillende veelbelovend projecten waar hij al zijn talentenin naar boven laat komen.

Lucia Gilliot boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lucia Gilliot boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lucia Gilliot
Lucia Gilliot
Lucia Gilliot

Lucia Gilliot boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lucia Gilliot
Lucia Gilliot
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095