Klanttevredenheid
9
Louis Baerts

Wil je Louis Baerts boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Louis Baerts voor een evenement.

Biografie Louis Baerts

Op jonge leeftijd is goochelaar Louis Baerts begonnen met goocheltrucs voor kinderen. Tijdens diverse talentenjachten wist hij al veel prijzen in de wacht te slepen. Nadat hij voldoende ervaring op het podium had opgedaan, begon hij met het onderdeel illusionisme waar hij succes mee boekte. Mar hij miste het directe contact met zijn publiek en hij verlegde zijn optreedterrein naar de volwassenmarkt met table-magic en cose-up magic.

In juni 1999 was Louis één van de medeoprichters van DutchMagic met als doel: een samenwerkingsverband aangaan tussen een aantal van Nederlands meest gerenommeerde goochelaars om zo samen tot een compleet aanbod te komen naar de klanten toe.

In 2005 werd hij samen met collega Martijn Martell met de bijzondere act Balloons Brothers, European balloon-entertainer of the year.

Momenteel treedt Louis Baerts in het land op met tavle-magic, table ballooning, en zijn kindershow. Maar het meeste succes heeft hij met het door hemzelf bedachte Casino Magic. Zijn nieuwste act is Fooltime Magic, waarbij hij samen met een collega de gasten sportief bij de neus neemt.


 

Louis Baerts boeken doe je bij Viking Entertainment!

Louis Baerts boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Louis Baerts
Louis Baerts
Louis Baerts

Louis Baerts boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Louis Baerts
Louis Baerts
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095