Klanttevredenheid
9
Livin'Room

Wil je Livin'Room boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Livin'Room voor een evenement.

Biografie Livin'Room

Een semi-akoestische coverband, die zich onderscheidt van de ‘standaard’ coverbands. Naast hun unieke 'living room' concept steken ze de nummers, uit hun prachtige repertoire, geheel in een eigen jasje of maken ze er leuke medleys van.

Livin'Room boeken op jouw feest of evenement

De mannen van Livin'Room brengen vol bloed, zweet en snaren, maar vooral met heel veel liefde voor muziek, een prachtig stukje muziek en een uitstekende ambiance! Zo bestaat het podium onder andere uit barkrukken, kasten, vloerkleden en een grote hand geschilderde backdrop, een grote open haard en schilderijen van hun idolen waaronder o.a. CCR en Johhny Cash. De muziek die Livin’ Room dan ook speelt, stamt grotendeels uit de tijd toen ze zelf nog niet op aarde waren. Hun slagzin is dan natuurlijk ook: “Resultaat van een goede opvoeding!”

Livin'Room boeken

Dus treedt binnen in de 'Living Room' van Livin’ Room en laat u blij verrassen en verwennen met prachtige liederen uit vervlogen tijden.

Livin'Room boeken doe je bij Viking Entertainment!

Livin'Room boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Livin'Room boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Livin'Room
Livin'Room
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095