Klanttevredenheid
9
Livestock

Wil je Livestock boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Livestock voor een evenement.

Biografie Livestock

Livestock de band die pas sinds 2018 bij elkaar is. Deze band bestaat uit 5 ervaren bandleden die elkaar gevonden hebben omdat ze dezelfde passie hebben voor muziek. 

Livestock boeken

De band laat het publiek nummers horen die vrijwel iedereen heerlijk vind om te horen en die maar weinig bands op hun repertoire hebben staan. De 5 band leden zingen allemaal live mee en die energie brengen ze over tot het publiek.

Livestock boeken op jouw evenement

De band bestaat uit: gitarist en zanger Cees die voorheen actief was bij bands Booster en Up to Date. De tweede gitarist in de groep is Bart hij is de voormalige gitarist van John Belton en nu actief bij de bands Groove en Castle. De saxefoon verantwoordelijke is John die altijd actief is bij de formatie de Groove. Derde gitarist Han speelt op zijn basgitaar en heeft altijd in de formatie van Ernix gespeeld en is nu ook actief als drummer bij Six in the Mix. Multipercussionist Hans maakt het vijftal compleet en was net zoals Bart onderdeel van de groep John Belton en is nu ook actief in de bands the Groove en Castle

Livestock boeken doe je bij Viking Entertainment!

Livestock boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Livestock boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Livestock
Livestock
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095