Klanttevredenheid
9
Lisa Michels boeken

Wil je Lisa Michels boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lisa Michels voor een evenement.

Biografie Lisa Michels

50% Nederlands, 50% Zweeds 100% passie, 200% Lisa Michels.
Lisa Michels bestormt Nederland en Vlaanderen met haar stem, looks en presentatie-skills.
 
De laatste jaren is Lisa niet meer weg te denken in de Nederlandse en Vlaamse entertainment-wereld. Als presentatrice van onder andere Shownieuws en haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ en het SBS6 programma ‘It takes 2’ en diverse gastoptredens in tv programma’s.
 
Naast zingen en presenteren heeft Lisa ook radio-ervaring als co-host is zij wekelijks te horen bij Nicky Romero’s radioprogramma Protocol Radio, gepresenteerd in het Engels en uitgezonden in meer dan 100 landen – en door radiozender SLAM!.
 
Samen met producer Albert Harvey is Lisa in 2022 haar muzikale carrière gestart, waarvan al twee nummers gereleased zijn, ‘Vals Alarm’ en ‘Laat je Los’ een EP voor komend jaar is in volle voorbereiding.
 
In de oktober Spot van 100% NL brengt Lisa de cover ‘Moment’ wat door alle positieve reacties haar heeft doen besluiten op 9 december te releasen op Spotify. Lisa: “Voor mij is ‘Moment ‘ een nummer wat ik al meezing vanaf de originele versie van Nasty. Toen KrisKros Amsterdam, Kraantje & Tabitha met hun versie kwamen stond deze weer op repeat. Er zit zoveel gevoel in dit nummer en ik zing het al zo lang dat het voelt als een onderdeel van mij.”
 
Lisa is altijd haar dromen achterna gegaan, zonder zich te laten weerhouden door angst. Haar droom is entertainen, muziek maken en mensen verbinden en hoop bieden door middel van entertainment en haar eigen muziek.
 

Lisa Michels boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lisa Michels boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lisa Michels boeken
Lisa Michels boeken

Lisa Michels boeken?

EUR Prijs v.a. € 1495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lisa Michels boeken
Lisa Michels boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095