Klanttevredenheid
9
Kuisgespuis

Wil je Kuisgespuis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kuisgespuis voor een evenement.

Biografie Kuisgespuis

Kuisgespuis

Druk druk druk! Het zijn de woorden van deze tijd… Werken, werken, werken... en dat in combinatie met het huishouden, onderhoud van de persoonlijke hygiëne en een hele lijst andere to do’s. Tijd voor hobby’s, vrienden, of gewoon relaxen wordt herleid tot een minimum… Herkenbaar? Dan is Kuisgespuis jouw oplossing! Gedaan met de was en de plas, het afstoffen en het dweilen… Gedaan met het douchen, tanden poetsen en opmaken…

Vanaf nu wordt het voor jou gedaan! Kuisgespuis is de kuisploeg van de toekomst! Met een ludieke kuismobiel gaat dit vrolijke duo op zoek naar ieder gebrek aan hygiëne! Van straatsteen tot okselvijver. Relax en laat u verwennen terwijl uw lichaam en omgeving een transformatie ondergaan op een wel heel speciale manier! Kuisgespuis is een mobiele verrassingsact, die op clowneske wijze geen enkele interactie uit de weg gaat!

Op vrolijke, meezwepende muziek brengen ze alles aan het blinken! Een bizar schouwspel van borstels, emmers, doekjes en tandenborstels! Een mobiele voorstelling waar een fijne hoek af is! Opgelet: kan aanstekelijk werken voor de lachspieren.

Kuisgespuis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kuisgespuis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Kuisgespuis

Kuisgespuis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kuisgespuis
Kuisgespuis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095