Klanttevredenheid
9
Kraatsie

Wil je Kraatsie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kraatsie voor een evenement.

Biografie Kraatsie

Het is een interactieve show met vrolijke liedjes, dansjes en spelletjes die zich vooral richt op de leeftijd 4 tot 10 jaar. Omdat kinderen zelf ook mee kunnen doen vanaf hun stoel of plaats in het publiek en er ook diverse kids op het podium worden gevraagd om mee te doen, zullen zij zich zeker vermaken en heel actief bezig zijn. Ook de pappa’s en mamma’s zullen niet stil kunnen blijven zitten! Zanger Kraatsie heeft al ruim 15 jaar ervaring en heeft op vele grote podia opgetreden zoals in Ahoy, Ziggodome en GelreDome. Ook vele campings, braderieën en festivals hebben ze zijn shows al enthousiast ontvangen! Kraatsie zingt de bekendste en leukste kinderliedjes ‘live’ op het podium dus het is een feest der herkenning. Alle liedjes zijn in een nieuw en modern jasje gestoken met een dikke beat dus totaal van deze tijd en dus uitermate geschikt voor de kids van nu! Ook op het podium ziet alles er straks uit met een leuk en snel op te bouwen decor. Kraatsie neemt ook diverse attributen mee om de show op te leuken zoals confetti en vlaggetjes! Op verzoek is deze show tegen een kleine meerprijs uit te breiden met een geluidset (tot 250 of 1000 personen). Ook kunt u er 2 gezellige danseressen bijboeken zodat de show een nog vrolijkere uitstraling heeft. Wilt u een langer programma? Boek er dan bij ons gelijk een ervaren DJ bij zodat het een nóg leuker programma wordt!
Enkele voorbeelden van liedjes die voorbij komen zijn:
Hoofd, Schouders, Knie en Teen
Hokie Pokie
Pinquindans
Snollebollekes Medley
Ruitenwisser
Het Vliegerlied

Kraatsie boeken doe je bij Viking Entertainment!

KRAATSIE boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kinderact. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kraatsie

Persfoto's

Kraatsie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kraatsie
Kraatsie
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095