Klanttevredenheid
9
Kitsch ´n Crew

Wil je Kitsch ´n Crew boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kitsch ´n Crew voor een evenement.

Biografie Kitsch ´n Crew

Kitsch ´n Crew is de band voor ieder feest! Met een uiteenlopende set van oude en nieuwe hits, die naadloos samen worden gevoegd tot medleys, weet Kitsch ´n Crew keer op keer het publiek te verrassen en een fantastisch feest neer te zetten!

Deze sensationele coverband uit Utrecht bestaat sinds 2007 en is al verschillende keren van bezetting gewisseld. Dat houdt deze band – bestaande uit studenten – jong, enthousiast en vol frisse ideeën. Kitsch ‘n Crew maakt een feest onvergetelijk en neemt iedereen mee in hun energie!

Het repertoire van Kitsch ‘n Crew is gevarieerd en groot. Het bestaat uit swingende en energieke nummers, maar ook een goede ballad mist niet! De samenstelling van de sets wordt altijd afgestemd op het soort optreden en ook worden regelmatig nieuwe nummers aan het repertoire toegevoegd. Zeker is dat de hitjes een feest der herkenning vormen voor het publiek en dat de voetjes van de vloer gaan!

 

Kitsch ´n Crew boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kitsch ´n Crew boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kitsch ´n Crew
Kitsch ´n Crew
Kitsch ´n Crew

Kitsch ´n Crew boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kitsch ´n Crew
Kitsch ´n Crew
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095